Казват, любовта е сляпа,
казват, любовта не умира,
казват, любовта е силна...
казват - казвам си и аз...
но очите ти,
ръцете ти, мислите ти,
мислите ми,
спомените,
погледите,
миговете,
които не бих забравила
никога...
© Мария All rights reserved.