22 мая 2012 г., 10:23

Любовта е сляпа 

  Поэзия » Любовная
490 0 2

Казват, любовта е сляпа,

казват, любовта не умира,

казват, любовта е силна...

казват - казвам си и аз...

но очите ти,

ръцете ти, мислите ти,

мислите ми,

спомените,

погледите,

миговете,

които не бих забравила

никога...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??