22 may 2012, 10:23

Любовта е сляпа 

  Poesía » De amor
489 0 2

Казват, любовта е сляпа,

казват, любовта не умира,

казват, любовта е силна...

казват - казвам си и аз...

но очите ти,

ръцете ти, мислите ти,

мислите ми,

спомените,

погледите,

миговете,

които не бих забравила

никога...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??