Jan 7, 2011, 10:36 PM  

Мантра за изгубване 

  Poetry » Love
594 0 6

Сподели ме, Любов,
със онази мечта,
тъй студена и толкоз далечна.


Приюти ме във думи,
с които светът
ще чете за теб в бъдната вечност.


Разреши ми, Любов,
пак първично добра
до наивност във теб да се лъжа.


Изгуби ме, Любов,
ако утре умра,
а сърцето си с тебе завържа.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??