7 янв. 2011 г., 22:36  

Мантра за изгубване 

  Поэзия » Любовная
595 0 6

Сподели ме, Любов,
със онази мечта,
тъй студена и толкоз далечна.


Приюти ме във думи,
с които светът
ще чете за теб в бъдната вечност.


Разреши ми, Любов,
пак първично добра
до наивност във теб да се лъжа.


Изгуби ме, Любов,
ако утре умра,
а сърцето си с тебе завържа.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??