Aug 30, 2016, 9:49 PM

Мило мое 

  Poetry » Love
528 0 0

Защо ме търсиш днес, като не знаеше да ме обичаш? 

Дадох ти сърцето си- подигра се с него.

Дадох ти душата си- отблъсна я.

На колене да ти бях паднала- нямаше да пречупи гордостта ти.

По земята да се влачех- щеше да ми обърнеш гръб.

Не съм онази отпреди.

Не ме мъчи, моля те.

Не може да ме питаш с кой съм.

Не, нямаш право.

Времето взима своето.

Не повтарям старите грешки.

Никога вече с теб, мило мое!

© Мария Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??