30.08.2016 г., 21:49 ч.

Мило мое 

  Поезия » Любовна
519 0 0

Защо ме търсиш днес, като не знаеше да ме обичаш? 

Дадох ти сърцето си- подигра се с него.

Дадох ти душата си- отблъсна я.

На колене да ти бях паднала- нямаше да пречупи гордостта ти.

По земята да се влачех- щеше да ми обърнеш гръб.

Не съм онази отпреди.

Не ме мъчи, моля те.

Не може да ме питаш с кой съм.

Не, нямаш право.

Времето взима своето.

Не повтарям старите грешки.

Никога вече с теб, мило мое!

© Мария Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??