30 ago 2016, 21:49

Мило мое 

  Poesía » De amor
520 0 0

Защо ме търсиш днес, като не знаеше да ме обичаш? 

Дадох ти сърцето си- подигра се с него.

Дадох ти душата си- отблъсна я.

На колене да ти бях паднала- нямаше да пречупи гордостта ти.

По земята да се влачех- щеше да ми обърнеш гръб.

Не съм онази отпреди.

Не ме мъчи, моля те.

Не може да ме питаш с кой съм.

Не, нямаш право.

Времето взима своето.

Не повтарям старите грешки.

Никога вече с теб, мило мое!

© Мария Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??