Dec 20, 2016, 6:52 PM

Може би 

  Poetry » Love, Free verse
790 3 1

 

Може би не го знаеш,

може би не го разбираш,

може би не го вярваш,

може би не го виждаш.

 

Може би не изглежда така.

Може би ще се изненадаш.

Може би изобщо не се забелязва.

Може би не те интересува...

 

Но винаги те нося в сърцето си.

След безумие и след изнемога.

Обичам те. В това, което говоря.

В това, което правя. Което съм.

 

© Радост All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??