20 дек. 2016 г., 18:52

Може би 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
789 3 1

 

Може би не го знаеш,

може би не го разбираш,

може би не го вярваш,

може би не го виждаш.

 

Може би не изглежда така.

Може би ще се изненадаш.

Може би изобщо не се забелязва.

Може би не те интересува...

 

Но винаги те нося в сърцето си.

След безумие и след изнемога.

Обичам те. В това, което говоря.

В това, което правя. Което съм.

 

© Радост Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??