20 dic 2016, 18:52

Може би 

  Poesía » De amor, Verso libre
788 3 1

 

Може би не го знаеш,

може би не го разбираш,

може би не го вярваш,

може би не го виждаш.

 

Може би не изглежда така.

Може би ще се изненадаш.

Може би изобщо не се забелязва.

Може би не те интересува...

 

Но винаги те нося в сърцето си.

След безумие и след изнемога.

Обичам те. В това, което говоря.

В това, което правя. Което съм.

 

© Радост Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??