Mar 8, 2014, 10:35 AM

Молба 

  Poetry
415 0 0

Любов и мъка,

поседнете тук до мен,

радост и тъга,

обвийте ме в мъгла.

 

Обвийте ме в мъгла,

в очите мои да няма,

да няма капчица сълза,

докосната от моята душа.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??