8 mar 2014, 10:35

Молба 

  Poesía
418 0 0

Любов и мъка,

поседнете тук до мен,

радост и тъга,

обвийте ме в мъгла.

 

Обвийте ме в мъгла,

в очите мои да няма,

да няма капчица сълза,

докосната от моята душа.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??