8.03.2014 г., 10:35 ч.

Молба 

  Поезия
416 0 0

Любов и мъка,

поседнете тук до мен,

радост и тъга,

обвийте ме в мъгла.

 

Обвийте ме в мъгла,

в очите мои да няма,

да няма капчица сълза,

докосната от моята душа.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??