Nov 17, 2006, 9:56 PM

МОЯТА ЛЮБОВ 

  Poetry
854 0 4

 

МОЯТА МАЛКА ДЪЩЕРЯ,
ДЪРЖИ В РЪЧИЧКИТЕ  ЦВЕТЯ,
ПЕСНИЧКА ЗА МАМА ПЕЕ ТЯ,
ПРЕЗ ДЕНЯ И НОЩТА.

МИЛА МАМО, ГДЕ СИ ТИ?
ЕЛА, ПРИ МЕН ПОСЕДНИ.
МИЛА МАМО, ГДЕ СИ ТИ?
ЕЛА И МЕ ПРЕГЪРНИ.

ПАЛАВА И ИГРИВА,
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА,
ТЯ МИ Е ЕДНИЧКА НА СВЕТА
И Я ОБИЧАМ ОТ ДУША.

© Тея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??