17 нояб. 2006 г., 21:56

МОЯТА ЛЮБОВ 

  Поэзия
853 0 4

 

МОЯТА МАЛКА ДЪЩЕРЯ,
ДЪРЖИ В РЪЧИЧКИТЕ  ЦВЕТЯ,
ПЕСНИЧКА ЗА МАМА ПЕЕ ТЯ,
ПРЕЗ ДЕНЯ И НОЩТА.

МИЛА МАМО, ГДЕ СИ ТИ?
ЕЛА, ПРИ МЕН ПОСЕДНИ.
МИЛА МАМО, ГДЕ СИ ТИ?
ЕЛА И МЕ ПРЕГЪРНИ.

ПАЛАВА И ИГРИВА,
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА,
ТЯ МИ Е ЕДНИЧКА НА СВЕТА
И Я ОБИЧАМ ОТ ДУША.

© Тея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??