МОЯТА МАЛКА ДЪЩЕРЯ,
ДЪРЖИ В РЪЧИЧКИТЕ ЦВЕТЯ,
ПЕСНИЧКА ЗА МАМА ПЕЕ ТЯ,
ПРЕЗ ДЕНЯ И НОЩТА.
МИЛА МАМО, ГДЕ СИ ТИ?
ЕЛА, ПРИ МЕН ПОСЕДНИ.
МИЛА МАМО, ГДЕ СИ ТИ?
ЕЛА И МЕ ПРЕГЪРНИ.
ПАЛАВА И ИГРИВА,
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА,
ТЯ МИ Е ЕДНИЧКА НА СВЕТА
И Я ОБИЧАМ ОТ ДУША.
© Тея Всички права запазени