Aug 7, 2016, 10:42 AM

На бездомния човек 

  Poetry » Civilian
424 0 0

Стои на тротоара той,

върху му сипе се порой,

а ние неволно го забравяме

и самотен го оставяме.

 

Състрадание да проявим

и в приют да го настаним,

нека и той да е щастлив,

да вярва, че животът е красив!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??