7.08.2016 г., 10:42 ч.

На бездомния човек 

  Поезия » Гражданска
408 0 0

Стои на тротоара той,

върху му сипе се порой,

а ние неволно го забравяме

и самотен го оставяме.

 

Състрадание да проявим

и в приют да го настаним,

нека и той да е щастлив,

да вярва, че животът е красив!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??