7 авг. 2016 г., 10:42

На бездомния човек 

  Поэзия » Гражданская
426 0 0

Стои на тротоара той,

върху му сипе се порой,

а ние неволно го забравяме

и самотен го оставяме.

 

Състрадание да проявим

и в приют да го настаним,

нека и той да е щастлив,

да вярва, че животът е красив!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??