Jul 31, 2017, 1:51 PM

На друго ниво 

  Poetry » Free verse
371 0 3

и когато остави

духът ми да скита

безформен

безполов

без възраст

освободен от всички желания

 

времето 
престана да съществува

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??