31.07.2017 г., 13:51 ч.

На друго ниво 

  Поезия » Свободен стих
374 0 3

и когато остави

духът ми да скита

безформен

безполов

без възраст

освободен от всички желания

 

времето 
престана да съществува

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??