Nov 8, 2011, 11:25 PM

На Ева от огледалото 

  Poetry
435 0 9

Аз знам, приятелко, че времето лети.
Беснее в сложен танц лудешки.
Във огледалото пред мен си ти -
на Господ най-фаталната му грешка.

И остаряваш. Като всеки друг.
А край очите никнат сноповете тежки.
Адам - грижовният, добър съпруг -
понася още женските ти въртележки.

Да, времето лети в проклет галоп.
Любимият те гледа тайно, със насмешка.
Сърцето си забрави, Ево! В някой джоб
на ризата във мъжкия му дрешник.

 

 

08.11.2011*

© Юлия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??