Oct 10, 2008, 9:58 AM

На Петко 

  Poetry
675 0 1


Понякога съдбата е жестока,
Едва ли искам болка да създам,
Тогава само чувствам, че не мога
Къс вяра от сърцето си да дам,
Отречена от волята на Бога.

© Вяра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??