10 oct 2008, 9:58

На Петко 

  Poesía
677 0 1


Понякога съдбата е жестока,
Едва ли искам болка да създам,
Тогава само чувствам, че не мога
Къс вяра от сърцето си да дам,
Отречена от волята на Бога.

© Вяра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??