10 окт. 2008 г., 09:58

На Петко 

  Поэзия
676 0 1


Понякога съдбата е жестока,
Едва ли искам болка да създам,
Тогава само чувствам, че не мога
Къс вяра от сърцето си да дам,
Отречена от волята на Бога.

© Вяра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??