Спи народът летаргичен сън.
Пролет наближава навън.
Енчев, събуди го ти,
направи реалност нашите мечти
за живот достоен и щастлив
и българинът повече години да е жив,
стопанството да се възстанови
и ред и законност да се въдвори!
© Георги All rights reserved.