25 feb 2015, 10:24  

На Велизар Енчев 2 

  Poesía » Civil
311 0 0

Спи народът летаргичен сън.

Пролет наближава навън.

Енчев, събуди го ти,

направи реалност нашите мечти

за живот достоен и щастлив

и българинът повече години да е жив,

стопанството да се възстанови

и ред и законност да се въдвори!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??