25 февр. 2015 г., 10:24  

На Велизар Енчев 2 

  Поэзия » Гражданская
326 0 0

Спи народът летаргичен сън.

Пролет наближава навън.

Енчев, събуди го ти,

направи реалност нашите мечти

за живот достоен и щастлив

и българинът повече години да е жив,

стопанството да се възстанови

и ред и законност да се въдвори!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??