Dec 15, 2011, 12:04 PM

На враговете 

  Poetry » Other
537 0 3

някога
се опитвах
да стопя в шепи
топките мръсен сняг

 

днес ги прекрачвам

 

да моделирам усещане
не успях
в мойте палачи

 

някои преспи не се топят
а само ръбят

 

някога се опитвах
да се сприятеля с тях

 

днес първа тръгвам

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??