15 дек. 2011 г., 12:04

На враговете 

  Поэзия » Другая
536 0 3

някога
се опитвах
да стопя в шепи
топките мръсен сняг

 

днес ги прекрачвам

 

да моделирам усещане
не успях
в мойте палачи

 

някои преспи не се топят
а само ръбят

 

някога се опитвах
да се сприятеля с тях

 

днес първа тръгвам

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??