някога
се опитвах
да стопя в шепи
топките мръсен сняг
днес ги прекрачвам
да моделирам усещане
не успях
в мойте палачи
някои преспи не се топят
а само ръбят
някога се опитвах
да се сприятеля с тях
днес първа тръгвам
© Павлина Гатева Всички права запазени