May 29, 2018, 11:13 PM

Накъдето... 

  Poetry
842 1 1

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

все ЛЮБОВ твориш!

 

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

ОБИЧ все твориш!

 

...............................................

 

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

щедро ЩАСТЛИВЍШ!

 

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

Накъде вървиш, човеко? »

38 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Посоката във всичките посоки
    наречена е с името любов.
    Дори несподеленост да я носи
    клеймото и се носи до живот
    Успех!
Random works
: ??:??