Накъдето и,
човеко, да вървиш, ти
все ЛЮБОВ твориш!
Накъдето и,
човеко, да вървиш, ти
ОБИЧ все твориш!
...............................................
Накъдето и,
човеко, да вървиш, ти
щедро ЩАСТЛИВЍШ!
© Стоян Минев Все права защищены
наречена е с името любов.
Дори несподеленост да я носи
клеймото и се носи до живот
Успех!