29 may 2018, 23:13

Накъдето... 

  Poesía
841 1 1

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

все ЛЮБОВ твориш!

 

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

ОБИЧ все твориш!

 

...............................................

 

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

щедро ЩАСТЛИВЍШ!

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Накъде вървиш, човеко? »

38 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Посоката във всичките посоки
    наречена е с името любов.
    Дори несподеленост да я носи
    клеймото и се носи до живот
    Успех!
Propuestas
: ??:??