Когато народът във мизерия живее,
управници дерат неговата кожа.
И когато дори лунна светлина не грее
заради тези в горната ложа
на театъра на абсурда,
що 26 години продължава
в нашата държава -
те пак на джоба на бедния посягат -
цената на винетките увеличават!
© Георги All rights reserved.