15 нояб. 2015 г., 20:34

Не на поскъпването на винетките! 

  Поэзия » Гражданская
339 0 0

Когато народът във мизерия живее,

управници дерат неговата кожа.

И когато дори лунна светлина не грее

заради тези в горната ложа

на театъра на абсурда,

що 26 години продължава

в нашата държава -

те пак на джоба на бедния посягат -

цената на винетките увеличават!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??