15 nov 2015, 20:34

Не на поскъпването на винетките! 

  Poesía » Civil
340 0 0

Когато народът във мизерия живее,

управници дерат неговата кожа.

И когато дори лунна светлина не грее

заради тези в горната ложа

на театъра на абсурда,

що 26 години продължава

в нашата държава -

те пак на джоба на бедния посягат -

цената на винетките увеличават!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??