Oct 11, 2014, 8:08 PM

Не оставай сам 

  Poetry
348 0 1

Когато времето е тъжно,

и приятели оставят ти тъга,

не се затваряй зад безброй стени,

не оставай сам сега.

 

Потърси утеха в света,

а може и милувка топла,

или светъл лъч надежда,

не оставай сам сега.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??