11 окт. 2014 г., 20:08

Не оставай сам 

  Поэзия
349 0 1

Когато времето е тъжно,

и приятели оставят ти тъга,

не се затваряй зад безброй стени,

не оставай сам сега.

 

Потърси утеха в света,

а може и милувка топла,

или светъл лъч надежда,

не оставай сам сега.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??