Когато времето е тъжно,
и приятели оставят ти тъга,
не се затваряй зад безброй стени,
не оставай сам сега.
Потърси утеха в света,
а може и милувка топла,
или светъл лъч надежда,
не оставай сам сега.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados