Jul 2, 2020, 12:36 AM

Не спирай 

  Poetry
366 0 0

Не спирай да преследваш мечтите си,
колкото и труден пътя да става, 
не спирай да вярваш в късмета си 
дори когато мислиш, че го няма.


Не спирай себе си да бъдеш, 
колкото и старомодно да е това,
защото повярвай ми, там крие се ключът, 
за всичко за което мечтаеш.

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??