2.07.2020 г., 0:36 ч.

Не спирай 

  Поезия
368 0 0

Не спирай да преследваш мечтите си,
колкото и труден пътя да става, 
не спирай да вярваш в късмета си 
дори когато мислиш, че го няма.


Не спирай себе си да бъдеш, 
колкото и старомодно да е това,
защото повярвай ми, там крие се ключът, 
за всичко за което мечтаеш.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??