2 июл. 2020 г., 00:36

Не спирай 

  Поэзия
367 0 0

Не спирай да преследваш мечтите си,
колкото и труден пътя да става, 
не спирай да вярваш в късмета си 
дори когато мислиш, че го няма.


Не спирай себе си да бъдеш, 
колкото и старомодно да е това,
защото повярвай ми, там крие се ключът, 
за всичко за което мечтаеш.

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??