Jul 4, 2010, 10:29 AM

Нежен аромат 

  Poetry » Love
790 0 0

Ставаш и тръгваш.

Остава само твоят аромат

и спомена за нежност,

страст и всеотдайност,

и чуството, че бил съм в Рая.

 

Очите ми говорят -

аз искам те и те желая!

© Виолин Асенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??