4 jul 2010, 10:29

Нежен аромат 

  Poesía » De amor
791 0 0

Ставаш и тръгваш.

Остава само твоят аромат

и спомена за нежност,

страст и всеотдайност,

и чуството, че бил съм в Рая.

 

Очите ми говорят -

аз искам те и те желая!

© Виолин Асенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??