4.07.2010 г., 10:29 ч.

Нежен аромат 

  Поезия » Любовна
789 0 0

Ставаш и тръгваш.

Остава само твоят аромат

и спомена за нежност,

страст и всеотдайност,

и чуството, че бил съм в Рая.

 

Очите ми говорят -

аз искам те и те желая!

© Виолин Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??