Нищо не търся и не искам -
без теб мразя думата ,,Любов"
и не искам да обичам -
впиващата се в гърдите ми болка
ме кара все към теб да тичам!
Сама съм щом те няма
и в мен зее не дупка, а яма...
Нищо не ми трябва -
само да съм близо до твоето сърце,
но ти си далече -
съдбата от мен те отне!
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.