14.09.2013 г., 18:44 ч.

Нищо 

  Поезия » Любовна
530 0 0

Нищо не търся и не искам -

без теб мразя думата ,,Любов"

и не искам да обичам -

впиващата се в гърдите ми болка

ме кара все към теб да тичам!

 

Сама съм щом те няма

и в мен зее не дупка, а яма...

Нищо не ми трябва -

само да съм близо до твоето сърце,

но ти си далече -

съдбата от мен те отне!

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??