14 сент. 2013 г., 18:44

Нищо 

  Поэзия » Любовная
532 0 0

Нищо не търся и не искам -

без теб мразя думата ,,Любов"

и не искам да обичам -

впиващата се в гърдите ми болка

ме кара все към теб да тичам!

 

Сама съм щом те няма

и в мен зее не дупка, а яма...

Нищо не ми трябва -

само да съм близо до твоето сърце,

но ти си далече -

съдбата от мен те отне!

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??